بازی های رایانه ایی و آسیب ها
- خانه
- مقالات آموزشی
- بازی های رایانه ایی و آسیب ها
در کنار آثار مخرب روحی بازیهای رایانهای ، کار با این وسیله مشکلات و عواقب جسمی نیز برای استفاده کنندگان به دنبال دارد:
چون کودکان در هنگام بازی های رایانه ایی مدام به صفحه کامپیوتر خود خیره میشوند چشمانشان از نظر بینایی دچار عوارض میشود. به اعتقاد پزشکان، کودکانی که به مدت طولانی از رایانه استفاده میکنند در معرض خطر نزدیک بینی قرار میگیرند. از شدت این عوارض با رعایت نکات زیر میتوان کاست:
۱-فاصله صفحه نمایشگر و چشم کودک، از ۲۸ – ۱۸ اینچ کمتر نباشد. ۲-صفحه نمایشگر رایانه بهتر است کوچک باشد. ۳-نور صفحه نمایشگر کم باشد. ۴-چشمها باید مسلط به صفحه رایانه باشد. ۵-روشنایی اتاق به نحوی تنظیم گردد که زنندگی نور صفحه رایانه به حداقل برسد. ۶-برای صفحهٔ نمایشگر از پوشش استفاده کنید.
مشکلات نواحی مچ، گردن و پشت، کودکانی را که به مدت طولانی از کامپیوتر و بازی های رایانه ایی استفاده میکنند، تهدید میکند؛ زیرا فرد در یک وضعیت ثابت ساعتها مینشیند و در نتیجه ستون فقرات و استخوان بندی او دچار مشکل میشود. همچنین احساس سوزش و سفت شدن گردن، کتفها و مچ دست از دیگر عوارض کار نسبتاً ثابت و طولانی مدت با رایانهاست. از شدت این عوارض با رعایت نکات زیر میتوان کاست:
۱-پشت به وسیله صندلی حمایت شود. ۲-به عقب زانوها فشار وارد نشود. ۳-زاویه بین ساق پا و ران بیش از ۹۰ درجه نباشد. ۶-صفحهٔ مانیتور طوری قرار گیرد که کودک در حین بازی به راحتی آن را ببیند و مدام گردنش را به عقب یا جلو خم نکند. ۷-تجهیزات مناسب (صندلی راحت، میز ثابت) در محل کار وجود داشته باشد.
https://www.ofoghclinic.ir/physical-therapy/
از دیگر عوارض جسمانی که به دنبال استفاده بیش از حد از رایانه و برنامههای آن به وجود میآید، چاق شدن کودکان و نوجوانان به علت کم تحرکی در مقابل این دستگاه است.
۰ دیدگاه:
اولین دیدگاه را شما بنویسید.